Heel David Bakt

Heel David Bakt

print
De bakkoorts loopt bij mij op als een rijzende soufflé.  Ik verheug mij weer op verse recepten van vlechtbroden, kiekeboe-, open confituretaarten en chocolade bouwsels. Vanavond start het 3e seizoen van het programma: Heel Holland Bakt. Aan het roer van het programma staat de presentatrice Martine Bijl. Ze pakt de kandidaten in met haar oer-Hollandse nuchterheid, haar relativeringsvermogen en een licht cynische toon. ,,Ach, het is maar een cakeje.” Of bij delicaat opgeklopte room: ,,Naar dat instortingsgevaar.”

Heel Holland Bakt is een televisieprogramma van Omroep MAX waarin tien Nederlanders strijden om de titel “beste thuisbakker van Nederland”. Het wordt gepresenteerd door Martine Bijl en een tweekoppige jury die bestaat uit banketbakker Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden. Het programma vindt zijn oorsprong in het Engelse The Great British Bake Off, dat sinds 2010 wordt uitgezonden op BBC Two. 

Zelf arretjescake maken? Of heb je zin in een lekkere kletskop of een botervette boterkoek? Bekijk mijn bakrecepten: Heel David Bakt

(Visited 133 times, 1 visits today)